Dobrodošli

MWM GmbH spaja regionalne, nacionalne i međunarodne tokove materijala. Pridružite nam se!

Naša misija

Znamo da recikliranje predstavlja značajan doprinos u suočavanju s izazovima našeg vremena, poput manjka sirovina, učinkovitosti energije i CO2 emisije. Sve dok zajednicki efikasno ne spojimo tokove materijala, pred nama je put pun izazova  na kojem Vas želimo aktivno pratiti i u tome sudjelovati. Uvijek pazimo na nove inovacije i razvoj tržišta i slijedimo puls vremena kako bismo na najbolji mogući način uslužiti svoje kupce.

Reciklaža

Naše postrojenje za reciklažu nalazi se u sveučilišnom gradu Osnabrück. Ovdje se razne vrste materijala mogu sakupljati, privremeno skladištiti, sortirati, prešati, obraditi i tako pripremiti za konačnu reciklažu. Naš je fokus ovdje na obradi klasičnih frakcija otpadnog papira i plastike koje se mogu reciklirati.

Naše snage

Mogućnosti recikliranja

Kupujemo i prodajemo sekundarne sirovine svih vrsta, kao i zamjenska goriva dobivena iz otpada, te osiguravamo njihovu zakonsku usklađenost i reciklažu na najbolji mogući način. Pouzdano opskrbljujemo industriju potrebnim kvalitetima. Neovisni smo o bilo kojoj grupi ili tvrtki. Međutim, volimo surađivati s velikim tvrtkama, kao i s nišnim dobavljačima u industriji, kako bismo isporučili materijalne tokove njihovoj optimalnoj upotrebi.

Vrste i sorte otpada

Proizvodi od papira

Ekskluzivni smo prodajni partner sa PERLEN AG u sedam zemalja (Jugoistocna Europa). Prodajemo visokokvalitetne papirne role u različitim veličinama i specifikacijama.

PERLEN AG proizvodi više od 580.000 tona godišnje visokokvalitetnih proizvoda i pripada jednom od najmodernijih svjetskih proizvođača papira za izradu časopisa i novina.

Proizvodi bez premaza

Proizvodi s premazom

Usluga uvoza i izvoza

Pomažemo u uvozu i izvozu starog papira i plastike, pored pružanja usluga za treće strane, nudimo i vlastite sorte iz Europe, Velike Britanije ili SAD-a. Naša lokacija u Osnabrücku nalazi se u zapadnom dijelu Donje Saske, s izvrsnim logističkim vezama s autocestama A30, A1 i A2. Zbog blizine morskih luka Hamburga i Rotterdama, naše je mjesto također pogodno za pretovar i / ili rukovanje uvozom i izvozom.

Vašoj kompaniji nudimo

Kontaktirajte nas – tu smo za Vas!

Head Office Hannover
MWM GmbH
Saarbrueckener Str. 17
30559 Hannover
Direct: +49(0)511 373 949  93

Office Osnabrueck
MWM GmbH
Kiefernweg 9a
49090 Osnabrueck
Direct: +49 (0)541 94136 – 370

Email: info @ mwm-recycling.de

Imate li pitanja?

Slijedite svjetionik

Otisak

Pružatelj usluga Web stranice

MWM GmbH
DE-30559 – Hannover
info@mwm-recycling.de

CEO: Dr. Heiko Martens
Trgovački registar: Amtsgericht Hannover, HRB 219347
VAT-ID: DE327710517

Legalne informacije

Sadržaj

Cilj je na ovim web stranicama objaviti ažuran, koristan i činjenično ispravan sadržaj. Unatoč tome, ne preuzimamo nikakvu odgovornost za aktualnost, ispravnost, cjelovitost ili kvalitetu pruženih informacija. Zahtjevi za odgovornost protiv MWM GmbH uzrokovani uporabom ili nekorištenjem ponuđenih podataka ili korištenjem netočnih i nepotpunih podataka načelno su isključeni, osim ako se ne dokaže takva namjera ili gruba nepažnja od strane MWM GmbH. Sve ponude podložne su promjenama i neobvezujuće. Dijelove stranica ili cjelovite publikacije, uključujući sve ponude i informacije, tvrtka MWM GmbH može proširiti, izmijeniti ili djelomično ili u potpunosti izbrisati bez posebne najave.

Zaštita podataka

MWM GmbH poštuje propise o zaštiti podataka i osobne podatke tretira strogo povjerljivo i ne prosljeđuje ih trećim stranama. Ako se pruži prilika za unos osobnih ili poslovnih podataka (adrese e-pošte, ime, adrese), unos tih podataka vrši se dobrovoljno. Prikupljamo samo podatke potrebne za uspostavljanje ili obradu poslovnog odnosa. Na zahtjev, sa zadovoljstvom ćemo Vas obavijestiti koje smo podatke o Vama pohranili.

Pravna valjanost

Ovaj otisak treba smatrati dijelom internetske ponude s koje je upućeno na ovu stranicu. Ako odjeljci ili pojedinačni izrazi ove izjave nisu legalni ili točni, ta činjenica ostaje bez utjecaja na sadržaj ili valjanost ostalih dijelova.

Postupak prigovora/žalbi

Europska komisija pruža platformu za internetsko rješavanje sporova (OS) koja je dostupna na donjem gumbu. Nismo dužni niti voljni sudjelovati u postupcima rješavanja sporova pred arbitražnim odborom potrošača.